Herku maakt uw bedrijf efficiënter.

Wilt u eenvoudiger processen, standaard werkinstructies voor consistente kwaliteit en borging van verbeterde prestaties – Herku heeft de strategie en tools voor uw specifieke situatie.

Onze unieke aanpak

Ontwikkelen van uw medewerkers

Het gaat niet om de tools of de processen maar uiteindelijk over uw medewerkers. We betrekken en focussen op de dagelijkse ontwikkeling van uw medewerkers.

Eenvoudige methode voor iedereen

Spreken van dezelfde “verbetertaal” en het toepassen van eenvoudig technieken zorgt voor betere communicatie op alle niveaus.

Ondersteunende technologie

Om mensen te ontwikkelen door continue verbetering van processen, de juiste technologische ondersteuning is essentieel. Hiervoor hebben we eigen, gepatenteerde software ontwikkeld.

Uw voordelen aan efficient bedrijfsvoering

Cultuur van continue verbeteren

Herku helpt om te bouwen aan een cultuur waarin al uw medewerkers elke dag zoeken naar mogelijkheden om tijd te besparen, fouten te verminderen en uiteindelijk de kosten te verlagen. Het gaat niet om een project hier, of een consultant daar want lange-termijn voordelen komen door een nieuwe, open en innovative cultuur.

Betrokken en lerend medewerkers

Herku’s aanpak zorgt voor dat al uw medewerkers dagelijks betrokken zijn in het verbeteren van wat ze doen. Door de eenvoudige technieken om verspilling te zien en te verwijderen uit het proces leren medewerkers steeds meer hoe ze kunnen bijdragen aan het success van het bedrijf naast dat het werk voor hun ook steeds leuker wordt. Een win-win.

Klantenwens als uitgangspunt

Herku leert uw medewerkers dat de definitie van verspilling is waarvoor de klant – intern- en extern – niet bereid is om te betalen als het op de factuur zou staan. Hierdoor leert men zich steeds beter te verplaatsen in de klant in plaats van uit eigen functie en taak te redeneren.

Onvermijdbaar: beter financiele resultaten

Als iedereen in uw team dagelijks verbeterd zijn werk door verminderen van tijd- en geldverspillende activiteiten, dan is lagere kosten is een logische vervolg. De klant-focus die Herku’s werkwijze afdwingt, zorgt voor beter producten en diensten waardoor meer omzet een “bijproduct” is.

Managing Your Business Doesn’t Have to Be Hard.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exe.

"Cras malesuada fermentum sollicitudin. Ut at nunc ut lectus interdum consectetur et quis erat. Etiam vel lacus ex."

– Ali Sayed

Ready To Get Started?

Share This